L’ajut a l’habitatge és el principal destí que s’ha donat a part dels 50.000 € que vam aportar des de PEUSA el mes de març de 2020, per donar suport a persones en situació vulnerable a causa de la crisi del coronavirus. En total s’han distribuït 34.200 €, sempre mitjançant el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, per garantir-ne l’equilibri i equitat.  

Pel que fa a les despeses d’habitatge, la contribució econòmica aportada per PEUSA se situa al voltant dels 21.000 € i constitueix la partida més rellevant del conjunt d’aportacions econòmiques que hem fet. La col·laboració per a subministraments energètics (sobretot llum i també aigua i gas) han suposat una aportació d’uns 12.300 €., als qual cal afegir uns 300 € per a necessitats vinculades amb escombraries. Aquesta realitat correspon a les necessitats bàsiques d’economies personals i familiars afectades per la crisi del coronavirus.

Els 15.800 € que queden per distribuir del suport econòmic de PEUSA s’integren en la darrera fase d’ajuts que ha convocat l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, per col·laborar amb persones en situació vulnerable a causa de la pandèmia per Covid19. Aquest suport es posa a disposició  de tots els residents a l’Alt Urgell que es trobin en aquesta situació.

El treball conjunt i la cooperació entre PEUSA i el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell (CAPAU) és una realitat activa des de fa molts anys, com a mesura del nostre compromís amb la societat i els més vulnerables.

L’ajut a l’habitatge és el principal destí que s’ha donat a part dels 50.000 € que vam aportar des de PEUSA el mes de març de 2020, per donar suport a persones en situació vulnerable a causa de la crisi del coronavirus.

Facilitats per pagar factures 

Pel que fa a empresa, autònoms i indústria, hem activat mesures per facilitar el pagament de factures per part de tot tipus d’empreses. Per això, oferim ajornar o fraccionar pagaments de factures tant d’electricitat com de gas, en cas que sigui necessari. D’aquesta manera busquem adaptar-nos a les necessitats de l’empresa en l’actual context de pandèmia en què encara ens trobem.

Un estalvi de 200.000 €

El recolzament que hem facilitat a les empreses per tal que puguin rebaixar la potència contractada i augmentar-la més endavant sense cost ha suposat per als nostres clients un estalvi de 200.000 €. Aquesta mesura la vam posar en marxa el mes de març de 2020 donada la situació excepcional provocada per la Covid19 i s’adreça a negocis tancats o amb molt poca activitat degut a la pandèmia.

En aquest cas, des de PEUSA hem assumit la despesa del canvi de potència, que en condicions normals assumeix l’usuari. S’han beneficiat d’aquesta mesura des de negocis familiars, fins a càmpings i indústries de gran volum.

Si no et vols perdre les últimes notícies…