Prestem una especial atenció al sector empresarial al que prestem servei. Per això, oferim a tots els negocis que es trobin obligats a tancar la seva activitat –com ara restaurants, bars, gimnasos i negocis similars, d’acord amb la indicació oficial– l’opció d’ajustar les condicions de contractació d’energia. La mesura contempla dues possibilitats:

  • Reduir la potència contractada de llum i recuperar-la més endavant sense cap mena de cost.
  • Ajornar o fraccionar el pagament de subministraments d’energia elèctrica i gas.

A més, oferim l’oportunitat d’adaptar el contracte que els usuaris d’empresa mantenen amb nosaltres al preu de l’energia indexat al mercat, assegurant-se així, el preu més competitiu disponible. I plantegem facilitats per ajornar o fraccionar pagaments, en cas que sigui necessari.

Se’n poden beneficiar tots els professionals (indústria, empresa, petites i mitjanes empreses i treballadors en règim d’autònoms) afectats per la situació econòmica derivada de la pandèmia de la Covid19.

Tots els professionals afectats per la situació econòmica derivada de la pandèmia de la Covid19 es poden beneficiar de les mesures que proposem.

Més que mai, ens posem al costat de les persones, autònoms, empreses i indústries del territori, de les entitats properes i de la nostra gent. Contacta amb nosaltres per correu electrònic a l’adreça comercialitzacio@peusa.org o truca’ns al telèfon gratuït 900 373 884 des d’on t’atendrem de 9 a 14h i de 15 a 17h de dilluns a divendres.

Som l’Energia del Pirineu, territori amb el que ens identifiquem i mantenim un fort lligam social i mediambiental i subministrem energia a tot Catalunya. Del Pirineu a casa teva.

Si no et vols perdre les últimes notícies…