Energia Activa creix i ho fa creant el primer informe personalitzat per a empreses.
A partir d’avui pots gaudir dels avantatges d’obtenir totes les dades necessàries per millorar l’eficiència energètica del teu negoci i aconseguir grans estalvis.
Simplement has de donar-te d’alta en la factura electrònica a l’enllaç que trobaràs al peu d’aquest escrit i acceptar l’estudi i enviament de l’informe.

Energia Activa és un nou producte que inclou un estudi personalitzat que enviarem periòdicament a tots els nostres clients, on s’especifiquen les seves dades de consum elèctric, mostra els seus hàbits de consum i ofereix possibilitats d’optimitzar-lo per estalviar i guanyar eficiència. L’objectiu d’aquest document és oferir informació addicional a la que consta a la factura, mostrada de manera fàcil i comprensible, per ajudar l’usuari a prendre decisions sobre el seu propi consum elèctric.

La nostra voluntat és que els nostres clients siguin actius en la presa de decisions relacionades amb el seu consum d’energia elèctrica i l’ús que en fan. Per exemple, per decidir sobre canvi de tarifa, reduir la potència contractada o sobre contractació d’autoconsum. “Volem que els nostres clients guanyin protagonisme i puguin decidir on, quan i com consumir”, apunta Marcel Dorna, director general d’Hidroelèctrica del Valira. “Per això cal que tinguin plena consciència de l’ús que fan de l’energia i coneguin productes, consells i recomanacions per estalviar”.

L’informe conté dades sobre la tarifa contractada, l’evolució del consum energètic anual, una anàlisi de la potència contractada i la realment utilitzada, així com les tarifes elèctriques disponibles i dades sobre el propi consum d’energia. Aquest nou producte, amplia la informació rebuda en la factura electrònica, i concentra totes les propostes i serveis que puguin afavorir una major autonomia del client respecte a les decisions que pot prendre sobre el seu consum elèctric.

En l’informe inicial es fa una comparativa entre el consum actual i el d’anys anteriors i s’inclouen consells senzills per estalviar energia i recomanacions per reduir la potència contractada, en cas que es tingui donada d’alta una tarifa més elevada de la necessària. Així mateix, s’avisa sobre com procedir en cas de sobrepassar la potència contractada, situació en què no s’aplica cap penalització. Des de l’informe d’Energia Activa també es podran contractar productes que s’adaptin a les necessitats de cada usuari. En els darrers informes s’amplia la informació facilitada i s’adapta a l’estacionalitat i necessitats de cada client, sempre que el client ho autoritzi.

Energia Activa és un servei exclusiu i gratuït pels clients que estiguin donats d’alta en el servei de factura electrònica i que tinguin un mínim de 6 mesos de consum.  El mes de març de 2019 es va iniciar una prova pilot per a clients domèstics amb fins a 15kW de potència que es va ampliar als mesos d’estiu. L’informe s’envia automàticament a tots els clients que tenen actiu el servei de factura electrònica i compleixen amb les condicions descrites anteriorment.

Per rebre l’informe Energia Activa heu de tenir activat el servei de factura electrònica.  Ho podeu fer des del següent enllaç:

Si no et vols perdre les últimes notícies…