Per rebre informes detallats del teu subministrament elèctric és necessari que llegiu els avisos legals i ens  autoritzeu a estudiar les vostres dades prèviament.

Per rebre els nous informes d’Energia Activa i informació d’autoconsum, també ens heu d’autoritzar a través d’aquest formulari.

 

Volem enviar-te tot el detall del teu consum:

  Dades

  “Energia Activa” utilitza la informació obtinguda a través dels comptadors intel·ligents dels nostres clients que així ho autoritzin, per a realitzar estudis personalitzats sobre hàbits de consum i, a partir d’aquests estudis, elaborar perfils comercials i enviar comunicacions amb consells personalitzats, adreçats a aconseguir un estalvi en el consum d’energia.


  A HIDROELÈCTRICA DEL VALIRA estem compromesos amb la protecció de les dades de caràcter personal. En aquest sentit, i en la mesura en què les dades obtingudes a través del seu comptador intel·ligent són considerades dades personals, a continuació l’informem sobre el tractament d’aquestes dades. Així mateix, per al cas que vostè estigui interessat en fer ús del nostre producte “Energia Activa”, sol·licitem el seu consentiment per als tractaments que es diran a continuació. Per obtenir més informació consultant la nostra Política de Privadesa.

  Responsable del tractament


  HIDROELÈCTRICA DEL VALIRA, S.L., amb domicili a la Seu d’Urgell, Passeig Joan Brudieu, número 17, i C.I.F. B-25365180, comercialitzacio@peusa.es

  Legitimació

  • L’execució del contracte de subministrament elèctric que vostè té subscrit amb nosaltres.

  • En cas que vostè ens hagi autoritzat per a realitzar d’un estudi personalitzat del seu consum en base a les dades obtingudes del seu comptador intel·ligent, i per a elaborar un perfil comercial i a enviar-li comunicacions amb consells personalitzats, a través del nostre producte “Energia Activa”, la legitimació serà el seu consentiment, que vostè podrà revocar en qualsevol moment.

   L’execució del contracte de subministrament elèctric que vostè té subscrit amb nosaltres.

   En cas que vostè ens hagi autoritzat per a realitzar d’un estudi personalitzat del seu consum en base a les dades obtingudes del seu comptador intel·ligent, i per a elaborar un perfil comercial i a enviar-li comunicacions amb consells personalitzats, a través del nostre producte “Energia Activa”, la legitimació serà el seu consentiment, que vostè podrà revocar en qualsevol moment.

  Finalitats


  HIDROELÈCTRICA DEL VALIRA, S.L. tractarà les seves dades obtingudes a través del comptador intel·ligent per executar el contracte de subministrament elèctric que vostè ha subscrit amb nosaltres.


  Així mateix, sempre i quan vostè ho autoritzi expressament marcant les caselles a continuació, HIDROELÈCTRICA DEL VALIRA, S.L. podrà realitzar un estudi personalitzat del seu consum en base a les dades obtingudes del seu comptador intel·ligent, i elaborar un perfil comercial per a enviar-li comunicacions amb consells personalitzats que li permetran estalviar en el seu consum d’energia, a través del nostre producte “Energia Activa”.

  Vostè podrà revocar els consentiments que, en el seu cas, hagi atorgat, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat, adreçant-se a HIDROELÈCTRICA DEL VALIRA, S.L., Passeig Joan Brudieu, número 17, o a la següent adreça de correu electrònic: comercialitzacio@peusa.es


  Termini de conservació de les seves dades


  HIDROELÈCTRICA DEL VALIRA, S.L. conservarà les dades obtingudes a través del seu comptador intel·ligent durant la vigència del contracte de subministrament elèctric que vostè ha subscrit amb nosaltres. Una vegada resolt dit contracte, procedirem a suprimir les seves dades dels nostres sistemes, sense perjudici de la possibilitat de conservar-les, limitant el seu tractament a l’exercici i defensa de reclamacions, en els termes previstos per la legislació aplicable.


  Comunicació de les seves dades


  Les dades obtingudes a través del seu comptador intel·ligent només es comunicaran a aquelles persones o entitats que necessitin tenir-hi accés en el marc del contracte de subministrament elèctric que vostè ha subscrit amb nosaltres o, en el seu cas, amb altres finalitats que vostè hagi autoritzat expressament.


  Els seus drets


  Vostè podrà exercitar els drets que es diran a continuació, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a la següent adreça: comercialitzacio@peusa.es

   Sol·licitar, en qualsevol moment, que HIDROELÈCTRICA DEL VALIRA, S.L. li confirmi si està tractant les seves dades personals o no.

   Accedir a les seves dades personals, sol·licitar la rectificació d’aquelles que siguin inexactes o, si és el cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres causes, ja no siguin necessàries per a les finalitats per les que es van recollir.

   En determinats casos, sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades. En aquest supòsit, només conservarem les seves dades per a l’exercici o defensa de reclamacions.

   En determinades circumstàncies, oposar-se al tractament de les seves dades.

   Sol·licitar la portabilitat de les seves dades.

   Revocar el consentiment que, si és el cas, Vostè hagi atorgat per al tractament de les seves dades per part d’HIDROELÈCTRICA DEL VALIRA, S.L.

   Presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.