A l’edició 2019 de la Fira de Sant Ermengol hem sortejat un any de consum de gas gratuït i la guanyadora ha sigut Mercè Benet Aguilar. Des d’aquí la felicitem, perquè gaudirà d’un producte de gran eficiència energètica.

El sorteig s’ha retransmès en directe per Ràdio Seu, com a part de l’activitat de l’emissora a la Fira de Sant Ermengol. A més, per extraure la butlleta d’entre les que hi havia dipositades a l’urna hem comptat amb Miquel Travé, piragüista del Club Cadí Canoe Caiac que va guanyar el setembre de 2019 una medalla de plata als Campionats del Món de Piragüisme ICF 2019 celebrats a la Seu d’Urgell. El jove piragüista formava equip amb Luis Fernández i Ander Elosegi.

Miquel Travé extrau la butlleta guanyadora d'un any de consum de gas.

El gas, un producte de gran eficiència

El subministrament i manteniment de gas natural l’oferim des de setembre de 2019 a les persones que disposin de la instal·lació corresponent. A banda de la seva gran eficiència com a font energètica, els avantatges de contractar el gas amb PEUSA són la proximitat, l’atenció directa i personalitzada i la vinculació amb una organització compromesa en desenvolupar accions socials i mediambientals a l’Alt Urgell i la Cerdanya.

Des de PEUSA també subministrem electricitat 100% renovable, projectes d’autoconsum d’energia elèctrica i impulsem la mobilitat elèctrica.

Si no et vols perdre les últimes notícies…