Energia 100% neta, verda, renovable, lliure d’emissions de CO2 i respectuosa amb l’entorn. Des de PEUSA hem obtingut de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) la màxima certificació sobre l’origen respectuós amb el medi ambient de l’energia que subministrem: renovable i sense emissions. Per tant, amb el menor impacte ambiental possible. La CNMC és un organisme públic i independent del govern, sotmès al control parlamentari i en actiu des d’octubre de 2013. Al seu darrer informe ha analitzat gairebé 200 firmes comercialitzadores.

La CNMC també permet consultar el mix d’Hidroelèctrica del Valira, la comercialitzadora del grup PEUSA. Els nostres clients disposen d’aquesta informació a les factures, tant en el format en paper com en el digital, ja que és obligatori fer-la pública per part de totes les empreses comercialitzadores. Hi consta un gràfic on s’hi detallen les aportacions de cada font al mix del sistema elèctric espanyol, així com el mix de producció d’Hidroelèctrica del Valira 100% renovable.

Ens enorgulleix garantir als nostres usuaris –tant domèstics com industrials– que consumeixen diàriament energia generada 100% des de fonts renovables. Per tant, que entre tots contribuïm a un comportament respectuós amb el nostre entorn més immediat, a mitigar el canvi climàtic i a reduir l’emissió de gasos d’efecte hivernacle.

Gran part de l’energia que fem arribar als nostres usuaris es produeix des de les nostres centrals hidroelèctriques, situades al riu Valira. També hi contribueixen de forma complementària altres centrals de la zona, així com els productors fotovoltaics connectats a la nostra xarxa. Per això, contractant la llum amb PEUSA és una petita-gran contribució a fer un món més sostenible!

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència ens atorga de nou la màxima certificació sobre l’origen respectuós amb el medi ambient de l’energia que subministrem

Coneix tot el que et podem oferir en serveis d’energia renovable, autoconsum i mobilitat elèctrica al Pirineu!

Si no et vols perdre les últimes notícies…