Recuperem l’atenció presencial als nostres clients des de les nostres oficines de la Seu, després de l’aturada deguda a la pandèmia per Covid19. La seguretat i la salut de clients, personal propi i proveïdors són la nostra prioritat i regeixen el pla de retorn que hem concebut. L’obertura total de les oficines a l’atenció al públic és el dimarts 9 de juny de 2020, d’acord amb la instauració de la fase 3, i suposa restablir els serveis plens que fins ara hem prestat, a distància i via internet.

El servei d’atenció al públic ara incorpora algunes normes senzilles però importants per cuidar la salut de tothom. A banda d’atendre només a 2 persones simultàniament, hem eliminat la sala d’espera, disposem de gel hidroalcohòlic a l’interior  i us recordem que cal mantenir 2 metres de distància entre usuaris mentre es fa cua a l’exterior. La mascareta és obligatòria dins de les nostres oficines, ja que és una mesura clarament preventiva dels possibles contagis. Per això us demanem que la dugueu sempre.

Avaluem l’exposició al risc

Tots els professionals de PEUSA han passat per un procés d’avaluació del seu grau d’exposició al risc a la Covid19, ja que treballen directament amb clients i proveïdors diversos. Per reforçar la garantia de seguretat, hem dut a terme una formació específica a les persones de PEUSA sobre com procedir donada la situació de pandèmia i hem creat equips independents de treball per evitar contagis i contactes de risc, amb presència mínima dins l’edifici.

Així mateix, hem instal·lat mampares de metacrilat com a mesura de protecció entre persones que comparteixen espai i s’ha limitat l’aforament en espais comuns. I mantenim algunes de les mesures originals arran de la pandèmia, com són que cada treballador disposa de material propi i independent per fer la seva feina (ordinador, telèfon o vehicle) i seguim amb reunions telemàtiques a l’hora de tractar aspectes que no requereixen contacte presencial.

La pròpia responsabilitat

L’accés del nostre equip propi als espais de treball suposa que complimenti un qüestionari de simptomatologia, que implica també presa de temperatura diària i fitxatge per codi personal que substitueix l’empremta dactilar. D’aquesta manera, assegurem al màxim la seguretat del contacte entre les persones de PEUSA amb usuaris i proveïdors.

El protocol intern d’ús de l’edifici, les instal·lacions, infraestructures i vehicles de PEUSA implica extremar les precaucions, seguir amb cura aquestes normes, un ús per torns o esglaonat dels espais comuns i seguir les indicacions sanitàries en cas de qualsevol símptoma. També demanem a les persones del nostre equip que mantinguin la distància de seguretat en els seus desplaçaments, que extremin la higiene i evitin més d’un ocupant per filera si es traslladen en vehicle.

Higiene de l’espai

La neteja i desinfecció del nostre edifici és una altra de les qüestions essencials i es duu a terme dos cops al dia, especialment a punts sensibles com ara interruptors i timbres, manetes, poms d’armaris i portes, baranes, taulells i mostradors, taules, cadires, ordinadors i ratolí, material oficina, lavabos, cafetera i fotocopiadores, per citar els més habituals. Hem valorat els productes de neteja que existeixen al mercat i utilitzem els més efectius per a cada superfície i material. Prestem especial atenció a la constant ventilació dels espais tancats i revisem els sistemes de calor i fred i de la renovació de l’aire.

Les persones que s’ocupen de la neteja i manteniment dels espais també treballen amb especial protecció, ja que utilitzen mascareta i guants d’un sol ús. Aquests elements de protecció també els utilitzen les persones de l’àrea tècnica i del centre de control.

Per tal d’oferir les màximes garanties, fem un seguiment i avaluació del compliment d’aquestes mesures, que estan en constant adaptació segons les instruccions que ens arriben del Departament de Salut.

Ara, més que mai, l’energia del Pirineu a prop teu!

Si no et vols perdre les últimes notícies…