La mascareta protectora contra Covid19 per a nens i nenes pot esdevenir una útil eina pedagògica, que ajuda a reforçar l’explicació de per què s’ha de dur i de què els protegeix. Per això, des de PEUSA contribuïm amb una donació de 2.000 mascaretes infantils reutilitzables que estem fent arribar a l’Hospital de Cerdanya (Puigcerdà) (de caràcter transfronterer), la Fundació Hospital Sant Bernabé (Berga), el Centre d’Assistència Primària d’Oliana i l’Hospital Comarcal del Pallars (Tremp).

La donació s’ha coordinat amb els serveis de pediatria de cadascun dels centres i és un element més per contribuir a protegir la mainada, una franja de població que al llarg de la pandèmia s’ha hagut de recloure de manera dràstica.

Com a empresa del Pirineu, sentim un ferm compromís amb les persones del territori més proper i, per això, col·laborem amb entitats, institucions i ONG diverses.

Des que es va decretar l’estat d’alarma per Covid19, hem posat en marxa una ajuda de 50.000 € per atendre persones en situació vulnerable, que gestiona el Consorci per a les Persones de l’Alt Urgell, per garantir equitat i justícia social, i hem fet una donació de 4.000 Kg de productes al Banc dels Aliments. Així mateix, ens vam anticipar perquè empreses i autònoms poguessin reduir la potència contractada sense cap mena de cost i recuperar-la més endavant.

La donació s’ha coordinat amb els serveis de pediatria de cada centre i vol contribuir a protegir la mainada, una franja de població que al llarg de la pandèmia s’ha hagut de recloure de manera dràstica.

Si no et vols perdre les últimes notícies…