El passat 30 de setembre de 2017 PEUSA va posar en funcionament el primer punt de recàrrega per a vehicles elèctrics de la Cerdanya, a la localitat de Martinet.  Aquest nou punt dona continuïtat al projecte iniciat per l’empresa l’any 2016 amb la instal·lació del primer punt de recàrrega a La Seu d’Urgell, situat al Passeig Joan Brudieu de la capital urgellenca al costat de la seu de la companyia.  El projecte impulsat per PEUSA, pionera en l’ús del vehicle elèctric com a alternativa respectuosa amb el medi ambient a tot el Pirineu català, respon a la voluntat expressa de facilitar l’ús del cotxe elèctric i contribuir així a la millora ambiental del nostre entorn.  El vehicle elèctric és un element clau en l’impuls d’un nou model energètic més eficient i sostenible, propòsit que forma part dels nostres principals objectius com a empresa socialment responsable.

El punt de recàrrega instal·lat a Martinet dona subministrament simultani a dos vehicles mitjançant un sistema de recàrrega semiràpida, que segons el tipus de vehicle i nivell de càrrega, permet realitzar una càrrega completa d’una durada aproximada de dues hores.  El punt de recàrrega també té connectors per a què es puguin carregar bicicletes elèctriques.

L’energia del punt de recàrrega la subministra Hidroeléctrica del Valira SL, la comercialitzadora del grup PEUSA, electricitat 100% renovable i sense emissions contaminants de cap mena.  Hidroelèctrica del Valira SL comercialitza energia 100% neta tant per als seus clients com per als punts de recàrrega de PEUSA, i és l’única comercialitzadora del territori amb un model sostenible i de clar compromís amb el medi ambient.

El servei de recàrrega és gratuït. Per a poder utilitzar-lo s’ha de sol·licitar una targeta de client a les oficines de la comercialitzadora (Hidroelèctrica del Valira SL) de la Seu d’Urgell, situades al Passeig Joan Brudieu, ja sigui presencialment o a través de correu electrònic a comercialitzacio@peusa.es o telèfon (973350044).

Si no et vols perdre les últimes notícies…