Dit i fet! Una cursa sostenible i solidària amb la natura per recollir residus? Som-hi! Som del Pirineu i ens engresca i motiva el contacte amb l’entorn. I si, a sobre, és per una causa justa no ens ho pensem ni dues vegades! Ens hem mobilitzat i des de punts diversos de Catalunya ens hem traslladat per prendre part a la Ultra Clean Marathon, per córrer per etapes i recollir els residus que anem trobant pel camí. L’import de les inscripcions es dona a projectes de conservació de la natura i defensa del medi ambient i, en el nostre cas, la nostra aportació es destina al projecte Boscos de muntanya del Pallars.

Aquest any hem celebrat el Dia mundial del medi ambient en equip, recorrent camins de muntanya, carrers urbans i traçats des de Terrassa (Vallès Occidental) fins a Barcelona (Barcelonès). I hi hem intervingut des de persones de l’equip d’atenció al client, companys d’enginyeria, companyes de màrqueting i de comunicació, el cap de l’àrea comercial i fins i tot el president del nostre consell d’administració.

La Ultra Clean Marathon es planteja com un repte esportiu i ambiental que vol sacsejar consciències entre les persones esportistes i fer moure la seva capacitat d’acció per la natura. Per això, proposa recórrer quilòmetres tot recollint residus abandonats als espais naturals.

Aquí va un tastet del nostre Dia mundial del medi ambient 2021!

Ultra Clean Marathon 2021_Joel Boix Mireia Monistrol_1
Ultra Clean Marathon 2021_Adria Estany
Ultra Clean Marathon 2021

Si no et vols perdre les últimes notícies…