Reforcem la nostra implicació amb l’Associació Esportiva Sedis Bàsquet, amb un nou acord que suposa intensificar l’esponsorització de l’equip femení de la Seu dirigit per Bernat Canut, que juga professionalment tant a la Lliga nacional Femenina com al campionat de l’EuroCup Women. Avui el Sedis CADÍ La Seu està integrat per 11 jugadores de procedències tan diverses com Catalunya, Bèlgica, Dinamarca, els Estats Units i Canadà. A partir d’ara, PEUSA és  visible tant a la samarreta oficial de l’equip professional, com a la indumentària de tots els jugadors i jugadores de la resta d’equips del club esportiu.

L’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, ha assistit a l’acte i ha felicitat tant a PEUSA com al club esportiu per “formar persones”. D’altra banda, Ventura Rebés, president de PEUSA, ha manifestat que “aquesta nova aliança és resultat de la nostra vinculació amb valors del Sedis com ara el treball en equip, l’esforç i la col·laboració orientats a objectius comuns, així com la integració de persones amb discapacitat psíquiques i l’arrelament al territori”. D’altra banda, Pere Porta, president de l’Associació Esportiva Sedis Bàsquet ha posat èmfasi en que “l’acord és una satisfacció pel club en tant que el compromís suposa un pas endavant per consolidar el projecte esportiu de SEDIS Bàsquet, amb una aporta clara per l’esport femení, d’integració i de base”.

El treball en equip, la col·laboració, la integració de persones i l’arrelament al territori són els punts forts de la nostra alineació amb el SEDIS Bàsquet

Bàsquet per a persones

Si bé el vincle entre PEUSA i el SEDIS AIRAM es remunta a força anys enrere, amb el nou conveni l’equip adopta el nom d’AIRAM PEUSA i segueix sent una secció social del club de la Seu que facilita que nois i noies amb especial capacitat practiquin esport. Alhora, treballa per a la seva integració des de la més absoluta normalitat, transmetent el màxim de valors possibles mitjançant la pràctica de l’esport col·lectiu. D’aquesta manera, l’energètica urgellenca segueix impulsant la seva connexió i compromís amb els col·lectius en risc d’exclusió.

Algunes de les col·laboracions destacables que es posen en marxa són l’esdeveniment inclusiu Torneig Ciutat de la Seu d’Urgell per a persones amb discapacitat, així com el Torneig de Nadal de Minibàsquet que amb l’eslògan “L’energia del Pirineu” donarà nom al torneig d’enguany.

Un club obert a tothom

SEDIS Bàsquet presenta més de 200 jugadors i jugadores, organitzats en 20 equips en les diferents seccions. L’Escola de Bàsquet, amb els més petits; la Base, amb els que han de ser el futur del club; els Sèniors amb la continuïtat del planter i amb molt de compromís; el CADÍ La Seu, com a equip professional al més alt nivell de la Lliga Femenina i l’AIRAM PEUSA, amb el compromís social del treball de persones amb altres capacitats. En definitiva, un conjunt d’esportistes ben cohesionat i estructurat per afrontar el repte d’una nova temporada que es presenta incerta però serà, sens dubte, apassionant.

Si no et vols perdre les últimes notícies…