L’hoquei sobre gel a La Cerdanya és un esport que mou passions ja amb jugadors ben joves i des de PEUSA ens hi volem afegir. Per això, comencem a col·laborar amb les categories de base d’aquesta activitat esportiva del Club de Gel Puigcerdà, que rebrà el nostre suport a partir d’aquest any.

La nostra voluntat és promoure valors com ara el treball en equip, la constància, la col·laboració orientada a objectius comuns i el respecte al medi ambient. Per això, donem suport a activitats esportives que busquen consolidar el vincle entre diversió i esforç. Mitjançant les competicions esportives també ens involucrem amb la realitat i els valors locals al Pirineu i hi establim lligams.

El Club de Gel Puigcerdà és un referent en hoquei sobre gel i és habitual que s’hi celebrin partits amb equips punters estatals com ara el Club de Hielo de Jaca o el de Donosti (Txuri Urdín). Consolidar les categories més joves passa també per tenir referències i models en esportistes més veterans.

Ens veiem ben aviat al complex esportiu de la Pista de gel de Puigcerdà!

Volem promoure la constància, la col·laboració orientada a objectius comuns i el respecte al medi ambient, i també consolidar el vincle entre diversió i esforç.

Si no et vols perdre les últimes notícies…