Hem col·laborat amb el Gran Recapte d’Aliments cedint un vehicle elèctric per realitzar el transport dels aliments des de cada un dels punts de recollida fins al magatzem del Banc dels Aliments.

Amb aquesta acció solidària, que es va dur a terme entre els dies 22 i 24 de novembre als municipis de la Seu d’Urgell i Bellver de Cerdanya, s’ha recaptat un total de 13.670Kg d’aliments.

Aquest projecte, que té com a objectiu contribuir a garantir l’alimentació bàsica de les famílies en situació de vulnerabilitat de la comarca alturgellenca, està organitzat pel Consorci d’Atenció a les Persones, la Seu Solidària i Creu Roja, i ha comptat amb la col·laboració d’un equip de voluntaris que s’han encarregat de la recollida i classificació dels aliments.

Des de PEUSA donem suport i col·laborem econòmicament amb diferents projectes de tipus social i solidaris. Aquest any 2019, hem fet una aportació de 3.000€ al Banc dels Aliments que s’han invertit en la compra de 675 litres d’oli, 336 kg de sucre, 2.988 litres de llet i 468 kg d’arròs.

Si no et vols perdre les últimes notícies…