Contractar l’electricitat amb nosaltres aquest any 2020 implica pagar fins a un 15% menys a la factura que el que pagaries amb les companyies habituals. Aquest és el resultat de l’estalvi mitjà dels nostres clients nous, que s’han acollit a la contractació online des de l’1 de juliol de 2019. Prestem servei a tot l’Alt Urgell, la Cerdanya, el Berguedà i, de fet, actualment cobrim tot el Pirineu, tot Catalunya i també tenim clients de la resta de l’Estat espanyol.

El tràmit per donar-te d’alta es pot fer directament des del nostre web i és una gestió senzilla i totalment segura, que permet gaudir d’energia 100% renovable, autòctona i neta, amb zero emissions de CO₂. A més, oferim atenció personalitzada des del nostre web, així com al número de telèfon gratuït 900 373 884 i al correu electrònic comercialitzacio@peusa.org, des d’on prestem servei relacionat amb tots els nostres productes.

T’ho posem fàcil per contractar energia 100% renovable del Pirineu, que és accessible a qualsevol usuari de qualsevol punt de la geografia, ja sigui una llar, una empresa o una petita indústria.

El nostre compromís com a empresa és facilitar la contractació d’energia elèctrica 100% renovable procedent del Pirineu accessible per a tothom. Per això, incloem també la mobilitat elèctrica i l’autoconsum d’energia elèctrica, amb projectes claus en mà en què ens encarreguem de tot.

La nostra producció d’energia està directament relacionada amb el volum i la força de l’aigua que circula pel riu Valira, gràcies a tres mini centrals hidroelèctriques: la de Santa Llúcia (1957), la d’Anserall (1987) i la d’Anserall-3 (2002).

Si no et vols perdre les últimes notícies…