El nostre compromís com a empresa és facilitar la contractació d’energia elèctrica 100% renovable procedent del Pirineu accessible per a tothom. Per això, aquesta tardor ens trobareu a alguns mercats municipals i esdeveniments festius de l’Alt Urgell i la Cerdanya, des dels quals ens volem apropar perquè pugueu conèixer a fons els avantatges que oferim. La nostra voluntat és donar un servei de proximitat i facilitar que qualsevol llar, empresa o petita indústria pugui consumir energia elèctrica 100% renovable.

Els mesos de setembre i octubre ens trobareu a diversos mercats setmanals i esdeveniments, des d’on ens posem a disposició de qualsevol persona que necessiti informació per contractar energia verda. Us atendrem des d’un estand que hi tindrem instal·lat en cada cas. L’equip de PEUSA al capdavant de l’estand estarà a disposició de qui requereixi ajuda i col·laboració per donar-se d’alta al moment i poder començar a consumir energia totalment renovable. Només heu de portar una factura de llum i el vostre DNI.

Igualment, des d’aquest estiu podeu fer vosaltres mateixos el tràmit digital des del nostre web perquè l’energia 100% verda procedent del Pirineu arribi a la vostra llar, empresa o petita indústria. Es tracta d’una gestió senzilla i totalment segura, que us permetrà gaudir d’energia 100% renovable, autòctona i neta, amb zero emissions de CO₂.

A més, oferim atenció personalitzada des del nostre web, així com per telèfon al número 900 373 884 i al correu electrònic comercialitzacio@peusa.org, des d’on prestem servei relacionat amb tots els nostres productes que inclouen també l’autoconsum elèctric, la mobilitat elèctrica i els projectes claus en mà. El nostre compromís social també té un marcat arrelament al territori, ja que estem vinculats amb el Pirineu des de fa gairebé un segle.

Som sostenibilitat pròxima del Pirineu!

Si no et vols perdre les últimes notícies…