El nostre compromís com a empresa és facilitar la contractació d’energia elèctrica 100% renovable procedent del Pirineu accessible per a tothom. Per això, aquesta tardor ens trobareu a alguns mercats municipals i esdeveniments de l’Alt Urgell i la Cerdanya, des dels quals ens posem a la vostra disposició per facilitar que qualsevol llar, empresa o petita indústria pugui consumir energia elèctrica 100% renovable.

Ens trobareu als següents esdeveniments i fires:

De 18 a 20 d’octubre De divendres a diumenge La Seu d’Urgell Fira de Sant Ermengol
1 novembre Divendres Oliana Fira de Tots Sants
9 i 10 novembre Dissabte i diumenge Puigcerdà Fira d’Hivern
24 i 25 novembre Dissabte i diumenge Organyà Fira de Sant Andreu

També podeu fer vosaltres mateixos el tràmit digital des del nostre web perquè l’energia 100% verda procedent del Pirineu arribi a la vostra llar, empresa o petita indústria. Es tracta d’una gestió senzilla i totalment segura, que us permetrà gaudir d’energia 100% renovable, autòctona i neta, amb zero emissions de CO₂.

A més, oferim atenció personalitzada des del nostre web, així com per telèfon al número 900 373 884 i al correu electrònic comercialitzacio@peusa.org, des d’on prestem servei relacionat amb tots els nostres productes que inclouen també l’autoconsum elèctric, la mobilitat elèctrica i els projectes claus en mà. El nostre compromís social també té un marcat arrelament al territori, ja que estem vinculats amb el Pirineu des de fa gairebé un segle.

Som sostenibilitat pròxima del Pirineu!

Si no et vols perdre les últimes notícies…