El nostre subministrament d’energia 100% renovable a Osona s’amplia. Més de 100 empreses que participen al projecte Pro-energia Osona podran rebre energia 100% renovable del Pirineu i s’estalvien un 15% respecte al preu que pagaven anteriorment. Això és possible gràcies a que des de PEUSA hem guanyat, juntament amb Electra Caldense, el concurs de compra en grup d’energia convocat per Pro-energia Osona. A més, el 44% dels punts de subministraments obtindran una rebaixa en el cost de la potència contractada. A la licitació hi participen gairebé 100 empreses de la comarca d’Osona, amb un volum d’energia total superior als 10 GWh anuals, i un dels requisits obligatoris és garantir subministrar energia 100% renovable. El concurs té una vigència de 12 mesos prorrogables.

Compra en grup, un nou mercat de l’energia

Des de PEUSA impulsem la compra en grup d’energia, un dels objectius clau de Pro-energia Osona, i ens hi sentim clarament identificats perquè planteja un nou mercat energètic, és una forma de cooperació. Aquest sistema de consum energètic permet que diversos usuaris individuals actuïn com una sola entitat i obtinguin un preu més competitiu gràcies a que augmenta el volum que contracten. En paraules de Joel Boix, director comercial de PEUSA, “a banda del benefici econòmic que això reporta a les empreses, la gran notícia és que es fomenta el model de transició cap a energies renovables”. A més, suposa consolidar la nostra presència a la Catalunya central i establir un vincle d’assessorament permanent als clients industrials de les novetats del mercat elèctric.

Més de 100 empreses de la comarca d’Osona rebran energia 100% verda de PEUSA i s’estalvien un 15% respecte a la seva tarifa anterior.

Un nou impuls per a Osona

Des de PEUSA valorem molt positivament aquesta novetat, que confirma la competitivitat i solvència de la nostra proposta de comercialització d’energia 100% verda.

Al concurs de compra en grup d’energia de Pro-energia Osona hi han participat 11 comercialitzadores. Per valorar les propostes presentades s’ha constituït una comissió formada per una tècnica de promoció econòmica de Creacció, una tècnica de promoció econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, un tècnic de l’Agència local d’energia d’Osona del Consell Comarcal, un empresari de les associacions empresarials adscrites al programa i un tècnic expert extern (GCT Plus).

Consolidem la nostra presència a la Catalunya central i establim un vincle d’assessorament permanent als nostres usuaris industrials sobre les novetats del mercat elèctric.

L’objectiu de Pro-energia Osona és donar servei i unificar esforços davant d’una qüestió complexa com és l’energia i contribuir a que les empreses d’Osona disposin d’una correcta contractació energètica, obtinguin el millor preu del moment i amb energia 100% verda d’origen renovable. Atès que un dels reptes del territori és la competitivitat empresarial, una òptima contractació d’energia causa un impacte directe en el compte de resultats de les empreses i constitueix un estalvi econòmic.

Si no et vols perdre les últimes notícies…