La Comissió Permanent de Càritas diocesana d’Urgell va decidir fer un reconeixement públic a PEUSA per la seva generosa col·laboració amb l’Entitat en el Servei d’Ajuts, motiu pel qual li ha atorgat el títol d’Entitat amb cor.

Amb aquest títol, Càritas d’Urgell agraeix a PEUSA la seva reiterada contribució a que les persones de la comarca de l’Alt Urgell amb problemes econòmics greus puguin fer front a les despeses familiars bàsiques, com la del subministrament elèctric. D’aquesta forma es reconeix públicament les accions que PEUSA realitza contra la pobresa energètica.

Per a visualitzar aquest reconeixement, Càritas d’Urgell va organitzar el 27 d’octubre un acte al seu Centre Sant Ot de la Seu d’Urgell, que va ser presidit per l’Arquebisbe d’Urgell, Mons Joan- Enric Vives, a qui va acompanyar el director voluntari de Càritas Urgell, Josep Casanova, i tots els treballadors del centre Sant Ot i de l’empresa d’inserció de Càritas, Nougrapats. El títol el va rebre el president de PEUSA, Sr. Ventura Rebés González-Nandín, acompanyat per directius de la companyia.

L’entitat Càritas d’Urgell ofereix un terreny comú de trobament amb tots els que volen treballar per a la defensa dels drets de la persona. Càritas ha constituït el títol Entitat amb cor amb l’objectiu d’obrir camins a la participació, per liderar la flama de la solidaritat constant i sostenible, per generar valor compartit amb el món empresarial, per secundar accions que culminin en ajudes concretes o en un increment de la consciència col·lectiva vers les persones més febles.

Si no et vols perdre les últimes notícies…