POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Recollida de currículums per a ofertes d’ocupació.

En compliment de la Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals que ens remeteu a través d’aquesta pàgina web seran incorporades a un fitxer el responsable del qual és PRODUCTORA ELÉCTRICA URGELENSE, S.A., amb domicili al passeig de Joan Brudieu, número 17, 25700, de la Seu d’Urgell, i amb CIF número A-25000217.

Aquestes dades s’utilitzaran únicament i exclusivament amb la finalitat de possibilitar la vostra participació en processos de selecció i, si escau, cobrir possibles vacants laborals en la companyia. Els destinataris d’aquestes dades són únicament els empleats de PRODUCTORA ELÉCTRICA URGELENSE, S.A. que hi hagin d’accedir necessàriament per donar compliment a la finalitat esmentada anteriorment.

En cas de produir-se alguna variació en les vostres dades, us agrairem que ens ho comuniqueu a l’adreça facilitada.

Així mateix, us informem que podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició remetent la sol·licitud corresponent, acompanyada d’una fotocòpia del vostre document d’identitat, a PRODUCTORA ELÉCTRICA URGELENSE, S.A., Passeig de Joan Brudieu, número 17, 25700 La Seu d’Urgell.