Temperatura ideal tot l’any, poc consum elèctric i molt confort

T’has plantejat mai com mantenir una temperatura agradable a casa teva durant tot l’any sense gastar una fortuna en energia? Les bombes de calor són la solució perfecta per a tu! En aquesta entrada al blog, et mostrarem tot el que necessites saber sobre les bombes de calor i com poden transformar el confort de la teva llar.

Què són les bombes de calor?

Les bombes de calor són sistemes de climatització eficients que proporcionen tant aire condicionat a l’estiu com calefacció a l’hivern, tot amb un consum elèctric molt reduït. Utilitzen una tecnologia avançada que permet transferir calor des d’un lloc a un altre, assegurant una temperatura òptima dins de casa teva en qualsevol època de l’any.

 

Per què les bombes de calor són una opció intel·ligent?

 • Fàcils d’instal·lar: No cal fer obres per a la seva instal·lació, la qual cosa permet gaudir dels seus beneficis sense les molèsties d’una gran reforma.
 • Versatilitat: Proporcionen fred a l’estiu i calor a l’hivern, adaptant-se perfectament a les teves necessitats durant tot l’any.
 • Eficients: Consumeixen menys electricitat que els sistemes de calefacció i refrigeració tradicionals, el que es tradueix en un estalvi significatiu en la factura elèctrica.
 • Flexibilitat: Es poden instal·lar on vulguis i com vulguis, permetent una integració fàcil en qualsevol espai de la llar.
 • Compatibilitat: Són compatibles amb el sistema de calefacció que ja tens a casa, oferint una solució complementària i millorada.
 • Poc manteniment: Requereixen molt poc manteniment per funcionar de manera òptima, la qual cosa facilita la seva cura i durabilitat.

Quina bomba de calor s’adapta millor a les teves necessitats?

 • Model Reduït: Ideal per a superfícies inferiors a 15 m². Perfecte per a habitacions petites o espais reduïts on es necessita un control de temperatura eficaç.
 • Model Mitjà: Perfecte per a espais fins a 22 m². Ideal per a sales d’estar, menjadors o altres zones de mida mitjana de la llar.
 • Model Ampli: Recomanat per a superfícies fins a 30 m². Es la solució ideal per a habitacions grans o espais oberts que requereixen una climatització efectiva.

I si cap d’aquestes opcions no s’adapta a les teves necessitats, o tens una altra proposta o estètica en ment, estarem encantats d’assessorar-te per trobar la solució que millor s’ajusti a casa teva.

A tenir en compte abans de la instal·lació:

 • Espai exterior: Necessitaràs un petit espai a l’exterior que compleixi amb la normativa municipal i que no molesti.
 • Desaigua: La instal·lació ha de disposar d’un sistema de desaigua adequat per garantir el correcte funcionament de la bomba de calor.
 • Punt d’electricitat: Requereix un punt de connexió elèctrica proper per facilitar la seva instal·lació i ús.

Beneficis ambientals i econòmics

Les bombes de calor no només milloren el confort a casa teva, sinó que també contribueixen a reduir la teva petjada ecològica. Això és perquè les bombes de calor permeten “descarbonitzar” les instal·lacions de calefacció, un dels reptes principals de la transició energètica. L’electrificació de l’economia és un objectiu clau del nou model energètic, i les bombes de calor juguen un paper crucial en aquest procés. Amb la seva aplicació en instal·lacions d’aerotèrmia, permeten una calefacció més neta i eficient, obrint un món d’oportunitats per a la millora de la sostenibilitat de les instal·lacions de climatització dels edificis.

Amb un consum d’energia més baix, estalvies diners en la factura elèctrica mentre cuides el medi ambient. A més, molts models utilitzen refrigerants ecològics que tenen un menor impacte ambiental.

Promoció especial!

Per celebrar el llançament de la nostra campanya, si contractes la teva bomba de calor abans del 20 de juliol, et regalarem un kit de manteniment perquè puguis tenir cura del teu sistema amb facilitat. Aquesta oferta especial està dissenyada per ajudar-te a mantenir la teva bomba de calor en les millors condicions possibles durant molts anys.

Com pots començar?

Estem aquí per ajudar-te en cada pas del camí. Truca’ns o visita’ns per obtenir més informació i començar a gaudir dels beneficis d’una temperatura ideal tot l’any amb un consum elèctric reduït.

Si no et vols perdre les últimes notícies…