Mobilitat Elèctrica

PEUSA ha implantat un Pla de Mobilitat que consisteix en la instal·lació de diversos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al territori.

Amb aquesta iniciativa, la companyia pirinenca vol promoure l’ús del vehicle elèctric i contribuir a la millora ambiental del seu entorn.  Un nou punt a la Seu d’Urgell dona continuïtat al projecte iniciat per PEUSA l’any 2016 amb la instal·lació del primer punt de recàrrega del Pirineu al centre de la Seu d’Urgell, i la inauguració un any més tard de l’estació de Martinet.

Servei gratuït per a clients

Els clients d’Hidroelèctrica del Valira podeu recarregar gratuïtament, sols heu de sol·licitar una targeta al següent enllaç.  Si no sou client de la comercialitzadora podeu donar-vos d’alta a Electromaps i consultar a l’aplicació les tarifes  per a cada punt de recàrrega. Per a qualsevol consulta us atendrem a les nostres oficines de la Seu d’Urgell, situades al Passeig Joan Brudieu núm. 17, ja sigui presencialment, a través del correu mobilitat@peusa.org o bé al telèfon 973350044.

Subministrament simultani a dos vehicles mitjançant un sistema ràpid o semi-ràpid,

que permet realitzar una càrrega completa en aproximadament dues hores, en funció del punt de recàrrega i el nivell de bateria del vehicle.  El punt de recàrrega de Martinet també té connectors per a bicicletes elèctriques.

Aquestes estacions les subministra la comercialitzadora del grup, Hidroelèctrica del Valira SL, amb energia 100% renovable

i sense emissions contaminants de cap mena.  Hidroelèctrica del Valira SL comercialitza energia 100% neta tant per als seus clients com per als punts de recàrrega de PEUSA, i és l’única comercialitzadora del territori amb un model sostenible i de clar compromís amb el medi ambient.