El compromís de PEUSA amb la societat sempre ha estat millorar el nostre entorn, pensant en el nostre futur, per incrementar el benestar de les futures generacions i de la societat en general.  Per això col·laborem amb entitats i associacions del Pirineu que treballen en el camp social, ambiental, esportiu i cultural.

Amb la campanya PEUSA és TERRITORI/COMPROMÍS/SOSTENIBILITAT/CONFIANÇA/TRANSPARÈNCIA volem mostrar-vos alguns dels projectes que es mouen amb l’energia del Pirineu.

peusa

Estem al costat de les persones que s’esforcen cada dia per aconseguir els reptes que es proposen. Col·laborem amb les entitats socials del territori que treballen per millorar les condicions de vida de tota la societat.

Apostem per qui amb treball, constància i motivació, se supera i aconsegueix metes inimaginables.  Ens sumem als clubs i entitats esportives del territori, per acompanyar-los en el seu treball diari.

peusa
peusa

Estem compromesos amb el medi ambient i acompanyem aquells que fan del territori un lloc més sostenible i socialment més just.

Valorem l’esforç, el treball constant i la perseverança per aconseguir l’èxit de totes les persones del nostre territori. Estem al costat de les entitats del Pirineu que reforcen aquests valors.  

peusa
peusa

Posem en valor l’esforç i el treball constant de les persones que fan del territori un lloc millor.  Ens trobaràs al costat d’entitats esportives del Pirineu. 

Ens apassiona el treball en equip i compartim els valors que els clubs esportius de base i les seves escoles transmeten als més petits.  Treballem conjuntament per fer realitat els nostres somnis.

peusa
peusa

Ens apassiona el treball en equip i posar a les persones al centre del nostre negoci.  Ens esforcem cada dia per fer aconseguir els nostres reptes.