ELS VALORS QUE ENS MOUEN

El compromís de PEUSA amb la societat sempre ha estat millorar el nostre entorn, pensant en el nostre futur, per incrementar el benestar de les futures generacions i de la societat en general. La nostra missió és oferir un servei energètic global i que la nostra activitat tingui una marcada incidència social en el territori, pel què els valors que ens mouen són: Confiança, Proximitat, Compromís, Sostenibilitat i Transparència.

Per aquest motiu col·laborem amb entitats i associacions del Pirineu que treballen en el camp social, ambiental, esportiu i cultural:

peusa

Proximitat  

Treballem colze a colze i generant sinèrgies de creixement comú amb professionals i companyies de l’Alt Urgell, Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l’Aran per impulsar una realitat econòmica amb empenta i connectada al territori i per identificar oportunitats d’evolució de l’entorn, sempre respectuoses amb la realitat de les poblacions i amb les seves necessitats medi ambientals.

Compromís

Com empresa compromesa amb el benestar de les persones, procurem que el nostre treball repercuteixi de forma positiva en tots els àmbits del nostre entorn, especialment en aquells més desafavorits. En l’àmbit social hem col·laborat estretament amb les entitats comarcals amb finalitats socials, per generar una petjada sostenible i donar suport a les persones que tenen dificultats per fer front a les despeses energètiques contribuint a atenuar així la pobresa a la nostra zona d’influència.

peusa
peusa

Sostenibilitat

Tenim un gran compromís amb l’entorn, per això el 100%  de l’energia que produïm i comercialitzem és de fonts renovable, provinent en part de les tres centrals hidroelèctriques pròpies instal·lades a tocar del riu Valira.

Impulsem  la sostenibilitat i respecte pel nostre entorn natural així com treballem per la transició energètica, amb la implantació de serveis com l’autoconsum o la mobilitat elèctrica.

Confiança

El nostre respecte amb l’entorn i actuació responsable també va lligat a les persones. Volem el teu benestar, per aquest motiu volem conèixer la teva opinió per seguir millorant.

 

peusa
peusa

Transparència 

Vetllem per oferir-te  una informació transparent i d’acord als nostres valors. El nostre tracte és directe i valorem la comunicació amb els nostres clients.