Mobilitat Elèctrica

PEUSA ha implantat un Pla de Mobilitat que consisteix en la instal·lació de diversos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al territori.

Amb aquesta iniciativa, la companyia pirinenca vol promoure l’ús del vehicle elèctric i contribuir a la millora ambiental del seu entorn.  Un nou punt a la Seu d’Urgell dona continuïtat al projecte iniciat per PEUSA l’any 2016 amb la instal·lació del primer punt de recàrrega del Pirineu al centre de la Seu d’Urgell, i la inauguració un any més tard de l’estació de Martinet.

Sol·licitar targeta per recarregar gratuïtament als nostres punts

Dona’t d’alta i carrega als nostres punts
Llegir més

Per què canviar a un vehicle elèctric?

Perquè no emeten emissions contaminants de cap mena...
Llegir més

El servei és gratuït.

Per a poder-los utilitzar sense cap cost s’ha de sol·licitar una targeta de client a les oficines de la comercialitzadora (Hidroelèctrica del Valira SL) de la Seu d’Urgell, situades al Passeig Joan Brudieu núm. 17, ja sigui presencialment, a través de correu electrònic a comercialitzacio@peusa.es o bé al telèfon 973350044.

Els punts de recàrrega de PEUSA donen subministrament simultani a dos vehicles mitjançant un sistema ràpid o semi-ràpid,

que segons el tipus de vehicle i punt de recàrrega, permeten realitzar una càrrega completa amb una durada aproximada de dues hores, en funció del seu nivell de bateria.  El punt de recàrrega de Martinet també té connectors per a què es puguin carregar bicicletes elèctriques.

Aquestes estacions les subministra la comercialitzadora del grup, Hidroelèctrica del Valira SL, amb energia 100% renovable

i sense emissions contaminants de cap mena.  Hidroelèctrica del Valira SL comercialitza energia 100% neta tant per als seus clients com per als punts de recàrrega de PEUSA, i és l’única comercialitzadora del territori amb un model sostenible i de clar compromís amb el medi ambient.