Vehicle Elèctric

PEUSA ha implantat un Pla de Mobilitat que consisteix en la instal·lació de diversos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al territori.

Amb aquesta iniciativa, la companyia pirinenca vol promoure l’ús del cotxe elèctric i contribuir a la millora ambiental del seu entorn.  Un nou punt a Martinet dona continuïtat al projecte iniciat per PEUSA l’any passat amb la instal·lació de la seva primera estació a la Seu d’Urgell, situada al Passeig Joan Brudieu de la capital urgellenca al costat de la seu de la companyia.

El servei és gratuït.

Per a poder-lo utilitzar s’ha de sol·licitar una targeta de client a les oficines de la comercialitzadora (Hidroelèctrica del Valira SL) de la Seu d’Urgell, situades al Passeig Joan Brudieu, ja sigui presencialment o a través de correu electrònic a comercialitzacio@peusa.es o bé al telèfon (973350044).

Els punts de recàrrega de PEUSA donen subministrament simultani a dos vehicles mitjançant un sistema semi-ràpid,

que segons el tipus de vehicle, permet realitzar una càrrega completa d’una durada aproximada de dues hores, en funció del seu nivell de bateria.  El punt de recàrrega també té connectors per a què es puguin carregar bicicletes elèctriques.

Aquestes estacions les subministra la comercialitzadora del grup, Hidroelèctrica del Valira SL, amb energia 100% renovable

i sense emissions contaminants de cap mena.  Hidroelèctrica del Valira SL comercialitza energia 100% neta tant per als seus clients com per als punts de recàrrega de PEUSA, i és l’única comercialitzadora del territori amb un model sostenible i de clar compromís amb el medi ambient.