Voleu treballar amb nosaltres?

VACANT DEPARTAMENT ADMINISTRACIÓ I FINANCES

PEUSA necessita ampliar l’equip i ofereix un lloc de treball destinat a un professional que disposi de titulació  en l’àmbit de l’Economia i Empresa (graus d’ADE, Economia, Ciències Empresarials o cicle formatiu de grau superior en Administració i Finances).

La vacant és dins el departament d’administració i finances, i també donarà suport a l’oficina d’atenció al client.

Els interessats podeu presentar el vostre currículum directament a les nostres oficines situades al Passeig Joan Brudieu, 17 de La Seu d’Urgell o bé per correu electrònic al general@peusa.es.

 

VACANT DEPARTAMENT TIC

PEUSA necessita ampliar l’equip i ofereix un lloc de treball destinat a un professional amb titulació universitària en informàtica. És indispensable que tingui coneixements de programació.NET, desenvolupament d’aplicacions per a dispositius mòbils, SQL Server i eines de generació d’informes. Es valoraran coneixements de programació web, administració de xarxes i seguretat.

Els interessats podeu presentar el vostre currículum a les oficines de PEUSA, situades al passeig de Joan Brudieu, 17, de la Seu d’Urgell, o bé enviar-lo per correu electrònic a general@peusa.es.

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES